Saki to šeit!

apģērbu (pār)krāsošana (8)

inguce 03.09.10 10:30:48
tad jau tiešām, ja gribat to darīt mājas apstākļos, jāpaskatās birkā, kāds materiāls biksēm skaitās. Tad meklēt attiecīgo krāsu. Uz tās ir diezgan labs apraksts,kas un kā! var mēģināt! :)

lienite 02.09.10 21:35:46
noelle
Man arī vienām melnām biksēm tā ir.
Tas būtu noderīgi arī man.

noelle 02.09.10 20:42:06
Laikam būšu trāpījusi īstajā tēmā, tad nu pievienošu arī savu jautājumu... :)
Man ir vienas dikti skaistas bikses (melnas), bet viņas (vai dēļ auduma vai dēļ kāda cita - man nezināma iemesla), pēc katras mazgāšanas paliek ar baltām švīkām, kuras nevar nekādi likvidēt pavisam. Esmu izmēģinājusi visu, arī speciālos melnām drēbēm paredzētos mazgāšanas līdzekļus, bet vienīgais, kas it ka palīdz - pēc mazgāšanas tās vēl kādas 5 reizes skalot tīrā ūdenī (ūdens, protams, jānomaina tās 5 reizes)... :(
Tad nu iedomājos - diez, kas sanāktu, ja es viņas mēģinātu nokrāsot ar melno krāsu... Varbūt tas pigments kaut kā mazliet pamainītu auduma struktūru, lai tam nespiežas laukā tie baltumi? Droši vien jau nevienai nav tā gadījies, ne?
Viesis
lorija 02.09.10 20:18:13
http://www.benissimo.lv/lv/a_024.htm

aranza 02.09.10 14:08:13
paldies par ieteikumu. Mēteli gan nebūtu prātīgi likt veļasmašīnā, bet ar citām drēbēm varētu reiz izmēģināt intereses pēc :)

inguce 02.09.10 13:57:20
to var izdarīt dažos apģērbu tīrīšanas salonos. Tik jāskatās, kuros...

vēl var pats, tik jānopērk krāsa (ir arī Rimčikā) un vajag veļasmašīnu. Nu- uz krāsas ir pamācība!!

pati to darījusi neesmu, bet draudzene gan. Izdevās tīri OK :)

inguce 02.09.10 13:57:20
to var izdarīt dažos apģērbu tīrīšanas salonos. Tik jāskatās, kuros...

vēl var pats, tik jānopērk krāsa (ir arī Rimčikā) un vajag veļasmašīnu. Nu- uz krāsas ir pamācība!!

pati to darījusi neesmu, bet draudzene gan. Izdevās tīri OK :)

aranza 02.09.10 12:26:43
Sveikas!

Ir viens ziemas mētelis, ko gribētos pārkrāsot melnu. Varbūt kāda zin, kur to var izdarīt? Uz pašreizējās krēmkrāsas redzami traipi, kas 100% nebūtu redzami, ja pārkrāsotu.

Sieviešu Klubs, Vīlandes 1-9, Rīga, tālrunis 67350750 | Redakcijas epasts: kintija.bulava@sieviesuklubs.lv; liva.zaksa@sieviesuklubs.lvredakcija@sieviesuklubs.lv | Sadarbība un reklāma: sandija@sieviesuklubs.lv |

2010 © sieviesuklubs.lv