Saki to šeit!

Gardēdēm! (9)

 
rebeka 23.04.13 23:12:21
Ehh man šie visi etiķi ir tik super sveša lieta...varbūt kāda no jums var uzrakstītkādu blogu par to kā tos izmanto un kādi vispār tie ir utt...

Agrāk sky&more bija tāds veikaliņš(varbūt vēl tagad ir) kur tos etiķus tirgoja, atceros ka pētīju smukās pudelītes un tieši nodomāju, ka nav ne jausmas kā pielietot, jo vienīgais kur izmantoju etiķi ir šašliku marinādei...

Padalīsieties ar info?
 
cerite 23.04.13 19:45:37
Paldies ,meitenes!!!Jāpērk būs abi etiķi,bet interesē mani laikam vbairāk tieši aveņu eriķis.
 
dio 23.04.13 17:07:28
aggie,

tā jau saka, ka visus sarkanos dārzeņus tas papildina labāk :) Tur tas joks ar to vīnu arī tāds ir :) pie sarkanām gaļām, zivīm sarkanavīns :)
Vēl par aveņu etiķi, labam aveņu etiķim etiķi nejūtīsiet vispār, ir jābūt labai smaržai un garšai :)
 
aggie 23.04.13 13:19:24
sarkānvīna etiķis ir ļoti labi uzlabo garšu biešu zupām, borščiem... aveņu etiķi nekad vēl neesmu mēģinājusi...
 
dio 23.04.13 09:00:11
Abi divi ir labi. Abiem pēc būtības sastāvs ir vienāds, izņemot to, ka aveņu etiķim nāk klāt īstās avenes vai aveņu sula (nu un protams izturēšanas pakāpe).
Man mājās ir abi etiķi, bet teikšu godīgi es izmantoju visbiežāk aveņu etiķi, jo esmu iecieniījusi noteiktas salātu receptes, kurās šis etiķis ir vienkārši ekselents.
Ar Sarkananvīnu etiķi ir tāpat kā ar balzamiko, ideāli der visam, arī marinādēm, arī cepšanai... Aveņu būs tāds specifiskāks.
 
noelle 22.04.13 22:38:30
aveņu etiķi esmu tikai matiem mēģinājusi (speciāli tam gan paredzēts bija) - fui :D
Ēstgatavošanā neesmu eksperimentējusi ar šiem, bet arī labprāt uzzinātu, kāds ir spečuku viedoklis :)
 
hiperkeri 22.04.13 22:34:32
manuprāt , aveņu:)
 
hiperkeri 22.04.13 22:34:13
manuprāt , aveņu:)
 
cerite 22.04.13 20:57:38
Kas labāks sarkanvīna etiķis vai aveņu etiķis?

Sieviešu Klubs, Vīlandes 1-9, Rīga, tālrunis 67350750 | Redakcijas epasts:redakcija@sieviesuklubs.lv | Sadarbība un reklāma: sandija@sieviesuklubs.lv |

2010 © sieviesuklubs.lv