Saki to šeit!

Sīpolu problēmas. (6)

 
dio 16.04.13 14:38:24
vislabāk man patīk izmantot sarkanos un baltos sīpolus, garšas ziņā ļoti maigi, man kā sīpolu mīlei patīk.. taču maigāka garša , tieši asuma noņemšana ir ideāli ar etiķi citrona marinādi :)
 
taschinka 28.02.13 13:01:56
Zinu,ka sīpolus mērcē pienā,tad tie kļūst maigi.
 
makvins 07.12.12 10:46:51
Hm....man nekad sīpoli nav likušies stipri..
 
noelle 07.12.12 10:37:27
man šķiet, vai nebija tādi visādi knifiņi - sīpolu mērcēšana aukstā citronūdenī? Vai arī es ko jaucu? Tad pazūdot tas asums mazliet... bet vajag pārliecināties, vai tik es ko nejaucu :)
 
nicoolettaa 06.12.12 21:07:17
sarkanie manšķiet, ka bija maigāki - salātiem piemērotāki :)
 
cerite 06.12.12 20:36:39
Garšo siļķe ar biezpienu un sīpoliem,bet ja citur esmu ēdusi ar maigiem sīpoliem,tad man sagriežot sanāk ļoti asi.Viņus taču kaut kā ir jāapstrādā ar kaut ko lai būtu maigāki-varbūt jāpamarinē?Dodiet padomu!Lūdzu!

Sieviešu Klubs, Vīlandes 1-9, Rīga, tālrunis 67350750 | Redakcijas epasts:redakcija@sieviesuklubs.lv | Sadarbība un reklāma: sandija@sieviesuklubs.lv |

2010 © sieviesuklubs.lv