Saki to šeit!

Cik daudz želatīna? (9)

Viesis
elzianno 15.04.13 11:28:05
cerite

Piekrītu par jogurta kūkām. Paskat kāds brīnums http://www.feliksa-konditoreja.com/kukas/Jogurta_Kuka Šīs superīgas.
 
noelle 28.02.13 14:41:03
Man, piemēram, nepatīk tāda izteikti želejīgi-gumijota konsistence, turklāt, želatīns noņem saldumu, līdz ar to arī vēl papildus arguments ar želatīnu neaizrauties. Katrā ziņā, lai turētos kopā krēms, kas paredzēts smērēt starp cepumu kārtām - ar paciņu pietiek atliektiem galiem :)

Ja grib taisīt želejas torņus, tad, droši vien ar to būs par maz.
 
makvins 28.02.13 14:29:28
Es arī lieku 1paciņu uz 1l un pat lielākam tilpumam.
 
taschinka 28.02.13 13:49:33
Viss atkarīgs cik stingru massu vēlamies,kārtīgu želejas vai musveidīgu.Vēl jau jāņem vērā kam liek klāt,ļoti šķidrai massai vai biezai,krēmīgai kā piemēram biezpiena massai.
 
noelle 28.02.13 13:38:25
Es laikam neesmu nekāda kulināre vai eksperts :D Gatavojot biezpiena-krēma masu cepumu kūkai, vienmēr ir pieticis ar vienu 20 g paciņu uz, šķiet, lielāku tilpumu, kā litrs. :)
 
taschinka 28.02.13 13:03:05
Twins viena paciņa man parasti pietiekami uz 1 litru.
 
kimbra 28.11.12 10:12:56
Man nopirkās kaut kāds želatīns (laikam Twins)- paciņā 20 g, bet nav rakstīts cik lielam daudzumam tas paredzēts!
 
cerite 28.11.12 09:56:27
Cik atceros liek 1 paciņu/8 gr/ uz 200ml šķidruma,bet te jau laikam jāliek mazāk jo gan jogurt ,gan biezpiens nav šķidri,es liktu kādas 5 paciņas.Tiesa gan ne visi jogurti sarecē,man ir gadījies ka kārtainai kūkai 2 daļas sarec un viena ne.Tāpēc jogurta kūkām lietoju tikai Latvijas preci.
 
kimbra 28.11.12 09:44:36
Cik gramus želatīna nepieciešams pievienot, lai sarecētu / saželētu masa, kas sastāv no 1 l jogurta un 500 g biezpiena???

Sieviešu Klubs, Vīlandes 1-9, Rīga, tālrunis 67350750 | Redakcijas epasts:redakcija@sieviesuklubs.lv | Sadarbība un reklāma: sandija@sieviesuklubs.lv |

2010 © sieviesuklubs.lv