Saki to šeit!

cāļu stilbiņi (9)

 
lasma 05.08.11 15:48:32
kāds zin labu marinādi cāļu stilbiņiem?var arī klasisko etiķi ar sīpoliem???
 
pece 05.08.11 16:05:23
Ko ar stilbiņiem darīsi? Un cik ilgs laiks ir iemarinēties?
 
lasma 05.08.11 16:10:14
cepšu, līdz ritdienas vakaram!
 
lasma 05.08.11 16:10:15
cepšu, līdz ritdienas vakaram!
 
pece 05.08.11 16:11:03
Varianti:
* sagriež kaudzīti sīpolu, dažus ķiplokus, mīļākās gaļas garšvielas BEZ sāls vēlams - to visu kārtīgi iemasē stilbos, liek leduskapī plastmasas maisiņā un pa laikam kārtīgi sakrata. Sāli uzber īsi pirms gatavošanas vai pēc gatavošanas (ja nu tomēr vajag). Tā ir klasiska recepte šašlikiem. Sāli neliek pie marinādes, jo sāls jebkuru gaļu pataisa sausāku, izvelk šķidrumu.

* ja laika vairāk var ņemt piparus, timiānu, rozmarīnu, kārtīgi gaļu iegaršvielot un pārliet ar vīnu vai skābu sulu;

* var marinēt majonēzē - tur pat garšvielas papildus nevajag, vai kefīru un garšvielām.

* padomju laiku marināde - to gan paratsi izmantoju kūpināšanai - savāra marinādi no sīpoliem, dillēm (kātiem un sēklām), sāli, cukuru, pipariem, lauru lapas, piešauj etiķi vai esenci, tā lai pēc garšas ir ļoti stipra un sāļa, lej vēl siltu pāri stilbiem un liek zem sloga, tur vēsā vietā vismaz 24 st.

Ideālās marinādes nav - gaumes jautājums ;)
 
pece 05.08.11 16:11:42
Un nevajag baidīties izmantot mūsu pašu jāņogas piemēram ;)
 
lasma 05.08.11 16:14:11
man daudzu produktu nemaz nav:(
laikam a majonezi ņemšu, lasīju ka sīpolus arī var pielikt klāt!
 
pece 05.08.11 16:17:16
Tad jāsāk no otra gala - kas tev ir?

Sīpoli + garšvielas ---> sanāk ļoti labi, tikai rūpīgi vajag iemasēt to gaļu. Var pārmaiņas pēc pielikt klāt kādu ēdamkaroti medu vai saldu sīrupu.
 
lasma 05.08.11 16:31:45
Pece es jau sataisīju majonēzē!

Sieviešu Klubs, Vīlandes 1-9, Rīga, tālrunis 67350750 | Redakcijas epasts:redakcija@sieviesuklubs.lv | Sadarbība un reklāma: sandija@sieviesuklubs.lv |

2010 © sieviesuklubs.lv